Produkter för koi fiskmat (34)

Gröna Linser 1000g

Gröna Linser 1000g

Linser har, precis som alla baljväxter, unika hälsofördelar. De är en källa till välabsorberat protein. Linsernas protein är, efter sojaprotein, det mest absorberbara proteinet av vegetabiliskt ursprung (85 procent). Gröna linser innehåller mycket fiber. Fiber hjälper inte bara till att reglera blodsockret, förbättrar hjärt- och matsmältningssystemet, utan bidrar också till att sänka kolesterolnivåerna, avlägsnar gifter från kroppen, skyddar mot tjocktarmscancer och även mot typ 2-diabetes. De har ett högt järninnehåll, vilket är fördelaktigt för personer som inte äter kött. En kopp gröna linser innehåller 100 procent av det rekommenderade dagliga järnintaget. Detta mineral spelar en viktig roll i bildandet av hemoglobin i blodet och myoglobin i musklerna, vilket ansvarar för att transportera syre till cellerna. De innehåller också värdefullt mangan och folsyra.
Lax

Lax

Fisket i Mauretanien fångas i Mauretanien och levereras färsk eller fryst. Fisket här i Mauretanien finns tillgängligt fryst ombord och färskt. https://www.google.com/search?q=FISHERIES-INTL+MAURITANIA&source=hp&ei=fjGtZKLeJLunkdUP092V4Ao&iflsig
Torkad, urtagen abborre - TORKAD FISK

Torkad, urtagen abborre - TORKAD FISK

Torkad, urtagen abborre - TORKAD FISK Salt: 4,5 Ambassadör: torr p-l
Torkade Fjädrar 1000g

Torkade Fjädrar 1000g

Torkade plommon ingår i kategorin torkad frukt och nötter. De kan konsumeras som ett snacks eller som ingrediens i många rätter. Torkade plommon är en värdefull källa till näringsämnen, särskilt fibrer och polyfenoler. De är en rik källa till vitaminer, mineraler och fytokomponenter. Vitamin A, E, K, C, B-vitaminer, pantotensyra, kalium, fosfor, järn, kalcium, magnesium, zink – allt detta finns i torkade plommon. Dessutom innehåller frukterna polyfenoliska föreningar som är starka antioxidanter. Torkade plommon anses vara ett av de bästa naturliga medlen mot förstoppning. Tack vare fibrerna förbättrar de tarmperistaltiken. Sorbitolen som finns i frukterna skapar en miljö för utvecklingen av den nödvändiga bakteriefloran. En för stor mängd plommon som konsumeras på en gång kan orsaka gaser och diarré.